Profesjonell Logo Design

for startups og entreprenører!

Hvordan virker det? Enkelt, her er de fire trinn:

1. Legg inn bestilling

1. Legg inn bestilling

Vennligst fyll inn bestillingsskjemaet med så mye informasjon som mulig.
2. Første utkast

2. Første utkast

Gi oss opptil 3 arbeidsdager til å lage de første utkasta.
3. Tilbakemelding og revisjoner

3. Tilbakemelding og revisjoner

Din tilbakemelding er veldig viktig. 
4. Kildefiler

4. Kildefiler

Når betalingen er reflektert i vårt system, vil vi sende deg kildefilene.

OM OSS

Vår lidenskap for design har hjulpet hundrevis av verdensomspennende små og store, bedrifter til å utvikle sin merkevare og bli mer populær, lønnsom og elsket av sine kunder. Med mer enn 7 års erfaring innen logo design, og mer enn 10,000 logo utkast opprettet, er LogoQuicker tjenesten som vil hjelpe deg til å lage din perfekte firmalogo.

Sjekk ut noen av våre nyeste design.

Kunder om oss

3D-utskrift har blitt lettare og billigare en noen gang før. Vær blant de første til å ha sin logo klar til utskrift i 3D-format.

Vår garanti

Her på LogoQuicker gir vi deg gratis logo utkast. Hvis du ikke er fornøyd med det du får, har du muligheten til å kansellere bestillingen.

..........

* LogoQuicker gir starter logo utkast ved plassering av logo bestilling. Likevel, er du ikke forpliktet til å fortsette vårt samarbeid om du ikke liker dem. Viktig! Utkastene kan ikke brukes av klienten på noen måte - personlig eller kommersiell, med mindre kunden kjøper opphavsrett med kildefilene. Ved manglende kjøp, vil alle design ideer gitt forbli eiendom av LogoQuicker og vil kunne bli brukt i andre prosjekter. Når klienten vil fortsette med revisjoner etter første gratis utkast, er det ansett som automatisk avtale om kjøp av logo design.